Annons
AnnonsIsaDora Wake up make-up


wake up makeup
IsaDoras senaste tillskott i foundationfamiljen heter Wake Up Make-Up som är ljusreflekterande och har spf 20. Den kommer i en stilren glasflaska med pump och finns i sex olika nyanser, jag har fått hem den näst ljusaste 02 Sand som tråkigt nog är för mörk, men jag tror att den ljusaste 00 Fair kan passa mig bra, så jag ska ta mig en närmare titt på den istället! Wake Up Make-Up ska med hjälp av de ljusreflekterande pigmenten boosta trött hy och trolla bort ojämnheter och fina linjer. Priset ligger på 159 riksdaler och produkten finns ute i butikerna nu.

English:
IsaDora‘s latest foundation is called Wake Up Make-Up and has light reflecting pigments and an spf of 20. It’s available in 6 shades, I’ve got the second palest 02 Sand, but it’s too dark for my fair skin so I’m going to try the 00 Fair instead. In stores now! (159 SEK)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-high-energy/