Annons
AnnonsJoico restorative styling oilJag har använt Joico’s restorative styling oil sedan i höstas för att få bukt med mitt då, väldigt torra skatbo till hår. Enligt Joico ska oljan vårda och mjukgöra håret, tillföra glans och förlänga färgens levnadstid om man har färgat hår. Det ska även reducera torkningstiden, men det är inget jag själv märkt av.

Jag använder oljan varje gång jag blöter håret och applicerar det i hårtopparna samt lite i längderna. Till en början blev jag mycket nöjd med glansen oljan gav, men nu efter att ha använt den ganska länge har jag även märkt hur min hårkvalité blivit betydligt bättre. Håret har ny lyster och är inte alls lika torrt som det brukade. Det är knappt märkbart att jag använt den om man kikar på flaskan, men faktum är att jag använt den regelbundet i ett par månader. Väldigt dryg med andra ord. Är den värd 350 kronor? Ja, det tycker jag faktiskt.

English:
I’ve used the restorative styling oil by Joico for about two months since I decided to get rid of my very dry hair. The oil shall give the hair shine and make it softer and I have to say that I really do like this product. I use it every time after I’ve wet my hair and I’ve noticed a big difference in the quality of my hair. Dry hair? No more! My hair feels soft and looks healthy and shiny. The oil is pricey though but I actually think that it’s worth it.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/strass/