Annons
AnnonsJultvålar från The Body ShopThe Body Shops tre juldofter i år heter Vanilla bliss, Ginger sparkle och Cranberry joy. Tillsamans går de under namnet Give joy. Det finns många olika produkter med dessa dofter i sortimentet, bland annat tvålarna ovan. Den som blir årets jultvål för min del är Ginger sparkle som doftar pepparkaka! En tvål kostar 35 kronor och du hittar den hos The Body Shop.

English:
The Body Shop’s three holiday scents this year are Vanilla bliss, Ginger Sparkle and Give joy. A lot of products are avaiable in these scents, and here are the hand soaps! I think that they’re super cute.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/cranberry/