Annons
AnnonsJulvisning hos The Body Shop


julvisning
Igår kväll bjöd The Body Shop in till julvisning i deras flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm. Jag älskar julen och längtade bara ännu mer när de visade upp sina julnyheter för 2014! Det bjöds som vanligt på plockmat och dryck som jag glatt mumsade i mig under presentationen.

Annons

juldofter
Årets kroppsvårdsprodukter kommer i tre nya, spännande dofter. I år är det äpple, vanilj och tranbär som står i fokus.

apple
Glazed Apple är min solklara favorit av dessa tre. Syrligt, friskt äpple vars förpackningar är i min favvofärg – grönt! Den här doften kommer jag bunkra upp så fort den finns i min butik här i Örebro, så ljuvlig.

En helt ny produkt som kommer i alla tre dofter är Bath Jelly som du doppar ner i badet.

vanilla
Vanilla Brule är en annan doftnyhet för säsongen. Tänk varm vaniljsås! Inte min favorit men om du älskar vanilj kan inte denna bli mer än rätt.

cranberry
Den tredje doftnyheten heter Frosted Cranberry som doftar friskt av tranbär. Om du gillade förra årets Cranberry Joy borde du även gilla denna.

mkeup
Makeupartisten och stylisten Mette Maltha var på plats för att visa upp julens makeupprodukter och gav oss tips på hur vi kan använda dem. Jag fick med mig ett gäng pressprover så makeupen tänkte jag skriva om vid ett senare tillfälle.

Produkterna finns i alla butiker från den 4/11 och är limiterade, så om du vill köpa något till dig själv eller som julklapp till någon är det smart att vara ute i god tid då risken finns att de tar slut. Drottninggatan i Stockholm har redan smygstartat så där kan du handla produkterna redan idag om du vill det.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-neutral-smokey-eyes/