Annons
AnnonsKardashian Beauty har kommit till Sverige


kardashian beauty
Systrarna Kardashian som vi alla känner till har tillsammans makeuplinjen Kardashian Beauty som nu kommer till Sverige (brallis.se). Jag kan inte påstå att jag är särskilt förtjust i dessa lyxbruttor men själva produkterna är snälla mot plånboken och nyanserna är användbara! Här ser du en liten del av utbudet:

kardashian beauty00
Touch Tones Gradient Shadow (169 kr), Kardazzle Face Palette (199 kr)

kardashian beauty000
Whip Lash (179 kr), Honey Stick (149 kr), Nail Laquer (109 kr)

Som du ser är nyanserna användbara och passar de flesta men förpackningarna hade de gott och väl kunnat lägga mer energi på tycker jag. De är plastiga, trista och paletterna är svåra att öppna. Hur som helst,  färgskalan är det inget fel på så jag ska klämma och känna på produkterna. Vad tycker du, är det något som lockar?

English:
The Kardashian sisters makeup line Kardashian Beauty is now coming to Sweden. I’m not a big fan of these ladies but the products are quite interesting. Take a look at the pictures above! The packaging could have been better, they are difficult to open and not so fun to look at. Oh well, I like the colors of the products so I’m going to try them on and see what I think.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-hot-pink/