Annons
AnnonsKicksHär är ett gäng produkter från Kicks egna märke, jag har varken testat sminket eller nagellacken så det blir spännande. Två av dessa är nyheter: Eye primer och Lip Plumper. Jag är mest nyfiken på Eye Primer då den inte kostar så många kronor (99 kr). Många primers kostar en del så det ska bli intressant att se hur denna fungerar.

Har du provat någon av produkterna ur Kicks makeupsortiment?

English:
Here’s a few products from Kicks makeup range. Kicks is a beauty store in sweden and unfortunately I don’t think that they have stores in other countries. Two of these products are new: Eye Primer and Lip Plumper.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sattelite-dreams/