Annons
AnnonsKonsten att packa…Okej, så här är det: Jag är usel på att packa. Urusel faktiskt. Jag ska vara i Göteborg över nyår och det är en enda stor röra här hemma just nu, jag tar alltid med mig för mycket. Jag plockar med mig något av alla färger, så att jag ska vara säker på att jag har allt när kvällen är kommen. Det här med att planera sminkningar i förväg är inte riktigt min starka sida.

En sak jag däremot alltid gör är att ta med mig små provförpackningar med hud-och hårvård, de tar betydligt mindre plats än de där stora burkarna och flaskorna. Du kan be att få prover hos de flesta skönhetsbutiker, de är (förutom när du ska resa) toppen om du tänkt köpa en ny produkt men vill prova den innan du köper.

English:
I’m terrible at packning. I always tend to over pack my makeup products. The products on the pictures is makeup for one night out. I’m obviously not very good at planning my makeup looks haha. One thing I always do though, is to bring samples with skin care and hair care. The tubes and bottles usually are to big so it’s much easier to bring samples.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-ultrabland-facial-cleanser/