Annons
AnnonsLäkemedelsverket stoppar försäljning av Depend Gellack


depend-gel-lackIMG_4945
Försäljningen av Depends populära Gellack för hemmabruk har stoppats efter ett 50-tal anmälningar till Läkemedelsverket. Anmälningarna kommer från kunder som fått allergiska reaktioner, hudbesvär och sår som uppkommit i samband med användning av Depends Gellack. Jag har aldrig haft några problem men ska trots det vara försiktig i fortsättningen, det tycker jag att du också borde vara även om du inte fått någon allergisk reaktion ännu.

Vad tycker du? Är det bra att Gellacken förbjuds eller hade du gärna sett att de stannat kvar i sortimentet?

Här nedan har jag lagt in två länkar som kan vara intressanta att läsa, Läkemedelsverkets inlägg samt pressmeddelandet från Depend.

Beslutet från Läkemedelsverket
Depends pressmeddelande

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-smokey-eyes-with-a-pop-of-colour/