Annons
AnnonsLancôme Highlighter Rose Étomcelle


lancome2lancome1
Nu börjar info om årets julkollektioner trilla in i min mailinbox, och i Lancômes kollektion finns bland annat en highlighter vid namn Rose Étomcelle som jag använt flitigt den senaste tiden (här till exempel). Highlightern är i puderform och har en kall ljusrosa nyans, nästan åt det vita hållet. Ytan är vackert frostig men det borstar du bort vid första användningen så det är bara där för syns skull. Den är inte glittrig för fem öre utan blir så där glansig som jag gillar. Fin både på kinder och ögon! Hela kollektionen finns att köpa i november men jag tror att denna goding kommer gå åt som smör så jag visar dig den nu så du vet vad som komma skall. Kommer att kosta 310 kronor!

English:
Lancomes upcomning holiday collection includes this beautiful highlighter called Rose Étomcelle that I’ve used a lot lately, here for example. It’s a powder highlighter with a pale pink shade, beautiful on both eyes and cheeks. It’s not glittery at all, it’s shiny and looks fresh and natural on the skin. In stores in november!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tealnaglar-av-amelie-pa-those-ten/