Annons
AnnonsLancôme Hydra Zen NeurocalmJag besökte Kicks tidigare i veckan och när jag var där såg jag att de hade tre produkter ur serien Hydra Zen Neurocalm från Lancôme till ett fint pris. Crémen för torr hy som innehåller 50 ml kostar själv över 600 kronor och här kostade den med tillhörande rengöringsmjölk (125 ml) och ansiktsvatten (125) ml endast 585 kronor. Min mamma älskar Lancôme och har använt just denna serie länge, så nu har hon mer av den på lagret!

English:
I visited Kicks (swedish beauty store) earlier this week and while I was there I noticed that they had a very good Lancome offer. Three products from their skin care line Hydra Zen Neurocalm for a very resonable price. My mom loves Lancôme and have used this particular line for very long.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-bla-sotning/