Annons
AnnonsLancôme presenterar samarbete med Alber Elbaz


Inför sommaren 2013 har Lancôme gjort ett exklusivt samarbete med designern Alber Elbaz. Elbaz startade sin modekarriär hos Guy Laroche och Yves Saint Laurent och sedan 10 år tillbaka designar han åt Lanvin. Både Lancôme och Alber Elbaz har en stark passion för att lyfta kvinnans innersta jag och att lyx ska skapa glädje. Lancôme menar att varje kvinna som besöker dem kommer för att bli vackrare och går därifrån gladare, så ett samarbete med glädjespridaren Alber Elbaz kändes som ett säkert kort.

Kollektionen finns hos utvalda butiker och består av nya specialdesignade hylsor av Lancômes fyra mest berömda mascaror, ögonskuggspaletter samt lösögonfransar. Finns i butik nu! Visst ser produkterna fina ut?

Prislista:

  • Mascaror: 310 kr
  • Hypnose mono: 290 kr
  • Hypnose palette: 540 kr
  • Lösögonfransar: 545 kr

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/purple-yellow/