Annons
AnnonsLanseringsevent med Sampar (Eleven)


samparrrrsamparsamparrrTidigare idag åkte jag och Ida till Stockholm för att gå på ett event som Eleven anordnade. Hudvårdsmärket Sampar börjar säljas hos dem snart (märket har kanske redan lanserats förresten?) och i och med detta bjöd de in till ett lanseringsevent. Sampar fokuserar på att göra hudvårdsprodukter som ska ge effekt direkt när du använder dem, många av produkterna har en utsuddande effekt som slätar ut fina linjer och mattar ner.

Jag hade med mig filmkameran och gjorde en vlogg, tyvärr en väldigt kort sådan då jag inte filmade särskilt mycket. Här kan du se den.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-brunt/