Annons
AnnonsLondon: BeautyMART


beauty mart§
Nu är jag hemma efter en helt fantastisk helg i London med Daisy Beauty! Vi har hunnit med mycket och jag ska blogga om hela resan så vi tar allt från början tycker jag. Här har du ett inlägg från fredagens besök på BeautyMART där hela gruppen samlades. BeautyMART finns hos varuhuset Harvey Nichols och de har skönhetsprodukter från olika varumärken i alla tänkbara prisklasser. Verktyg från RealTechniques, nagellack från Balmain, makeup från FACE, Daniel Sandler och Bourjois är några (av många) exempel. De har inte ett fast sortiment utan tar in olika produkter beroende på vad de gillar. Spännande koncept!

I’m home again after an amazing weekend in London with the swedish beauty magazine Daisy Beauty. When we arrived we went to BeautyMART where they sell cosmetics and other beauty related stuff in many price ranges. Some examples are the brushes from RealTechniques, nail polishes from Balmain, makeup from FACE, Daniel Sandler and Bourjois.

neauty mart2
Millie Kendall är en av BeautyMARTs grundare, här visar hon oss sortimentet. Personen du ser i spegeln med kameran intryckt i hela ansiktet råkar vara jag. Bredvid mig står fina Sara som jag satt bredvid på flyget.

Millie Kendall is one of the founders of BeautyMART and yep, I’m the one in with the camera in the background.

beauty mart33
Bland hudvården finns bland annat min favorit Lait-Créme Concentré från Embryolisse tillsammans med andra produkter i samma kategori.

I found my all time favorite at the skincare section: La-Créme Concentré from Embryolisse!

beauty mart3
På nagelhyllan kan du hitta detta ljuvliga kit från Balmain. Dyrt, men fint! Lacken finns även att köpa styckvis.

A beautiful kit with nail polishes by Balmain.

beauty mart2
Jag var glad trots regnet utanför. Tack för bilden Sanna!

beautymart1
Makeupartisten Mary Greenwell (om du inte vet vem hon är – googla genast) har skapat egna parfymer. Gillar!

The makeup artist Mary Greenwell (if you don’t know who she is – google her) have created her own perfume line.

beauty mart4
På håravdelningen finns bland annat produkter från Batiste och Sachajuan. Jag gillar verkligen att BeautyMART har valt att ha en blandning av både billigt och dyrt, det gör att det finns något för alla! Efter besöket gick vi vidare mot Harrods, MAC PRO och Illamasqua för lite shopping, men det får du ser mer av imorgon!

BeautyMART has something for everyone and I really like the concept. I didn’t purchase anything but I will definatley go back on my next visit to London!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/giorgio-armani-eccentrio-face-palette/