Annons
AnnonsLondon (#dblondon13)


insta
När du läser det här sitter jag på planet till London med Daisy Beauty tillsammans med journaliser, bloggare och läsare. Som jag skrev igår tar jag inte med mig datorn på resan utan kommer att blogga när jag kommer hem, men jag ska uppdatera min Instagram (Fridaskoglunds) flitigt så se till att följa mig där. Här är bloggarna som också följer med:

English:
I’m on my way to London! Make sure to follow me on Insagram (Fridaskoglunds) to see pictures from our trip. You should also visit these blogs if you want to see what we are up to:

Kicki Norman, chedredaktör Daisy Beauty
Sara Sternemar (Brownsugar)
Sanna Elmgren (Purity)
Ellen Bergström
Linda Hallberg
Linn Herbertsson
Cecilia Johansson (Wysteriia)
Kristina Norman (Beauty by K)
Aidas MakeUp

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/london-med-daisy-beauty/