Annons
AnnonsLondon med Daisy Beauty


london
Imorgon åker jag till London med Daisy Beauty! På gästlistan finns bloggare, journalister och läsare och det känns fantastisk roligt att jag får följa med. Jag har valt att inte ta med mig datorn men oroa dig inte, jag har tidsinställt några inlägg som dyker upp under helgen. Jag tar med mig kameran så när jag är hemma ska jag blogga om resan ordentligt.

Jag är ganska färdigpackad, jag försöker att inte ta med mig för mycket grejer men det är lättare sagt än gjort (speciellt om man heter Frida Skoglund). Skönhetsprylarna är nedpackade i min fina necessär från Victoria’s Secret som jag har fått i present av svärföräldrarna och den stora resväskan är ganska tom med tanke på all shopping jag kommer ha med mig hem.

English:
I’m going to London over the weekend with Daisy Beauty and a bunch of other bloggers and beauty journalists. I am so happy who got invited and I’m super excited. I won’t bring by computer but I will update on my Instagram (Fridaskoglunds) so make sure to follow me there to see more from our trip. I will bring my camera so when I’m home on Sunday I will post pictures.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bio-oil/