Annons
AnnonsLumene Longwear Blur Foundation


lumene
Primers och andra produkter med så kallad ”blur-effekt” har blivit en stor trend på senaste tiden och nu lanserar Lumene en foundation med sådan effekt som ska jämna ut och ta bort ojämnheter i huden, den innehåller även spf 15. Namnet går under Longwear Blur Foundation och kommer i sex nyanser, jag har tre av dessa som jag tänkte kika lite närmare på idag.

Annons

lumene swatches
0,1,2

lumene blur foundation
 På vänstra bilden är jag osminkad (om vi bortser från brynen som fick sig en liten omgång) och på högra har jag applicerat Longwear Blur Foundation i den ljusaste nyansen.Jag behövde ganska mycket produkt för att få en jämn applicering i hela ansiktet, så den är inte särskilt dryg. Den håller däremot vad den lovar och gör mina porer på näsa och panna mindre framträdande, heja Lumene!

Konsistensen  är inte särskilt rinnig utan snarare åt det tjockare hållet, ytan blir så där snyggt halvmatt och silkig och jag som har kombinerad hy med yttorra partier behöver inte pudra ovanpå, men om du är oljig i hyn kanske du vill komplettera med ett puder.

En tub innehåller 30 ml och kostar 159 kronor.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/anastasia-tamanna-maya-mia-eyeshadow-palettes/