Annons
AnnonsLumene Natural Code 3D Glitter Polish55 Top Coat Silver, 56 Sparkle Burst, 57 Jewel Green
58 Pink Diamond, 59 Blue Galaxy, 60 Magic Dust


Nu i juli landar dessa godingar från Lumene i butikerna. Natural Code 3D Glitter Polish är som namnet antyder glitterlack. Glitterkornen varierar, hos vissa färger är de större medan de är mer finkorniga i andra. Jag är extra nyfiken på hur 57 Jewel Green och 59 Blue Galaxy ser ut på tassarna. Flaskorna innehåller 4,5 ml nagellack, jag har inte tagit del av någon prisuppgift men jag gissar att de kostar en bit under hundralappen.

English:
This month Lumene are launching Natural Code 3D Glitter polishes. They are at the moment available in six colors, and you can see all of them on the pictures above. I’m extra excited to try 59 Blue Galaxy and 57 Jewel Green!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-shopping-2/