Annons
AnnonsLumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm


swatchesssHar du sett att Lumene nyligen lanserat nya läppbalsam? Om inte är det ju mitt jobb att informera dig tänker jag. Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm (hallå långa namnet) är ett läppbalsam som jag upplever är en hybrid mellan både läppglans och balsam, de finns i fyra färger: Scent of Garden, Warm Summer Day, Wild Flowers och Full Of Light. De kommer i en tub och applikatorn kan du se tydligare på bilden nedan:

Annons

lumeneswatchessHär har jag swatchat färgerna väldigt rikligt så du tydligt ska kunna se nyanserna. De blir som du säkert förstår inte alls lika täckande på läpparna, men ändrar tonen lite. Fina!

Som du ser har de en ganska glossig yta, bra för dig som vill ha glans och vård i en och samma produkt. De är lite klibbiga men inte lika mycket som ett ”vanligt” läppglans, men för mig som ogillar känslan av gloss går dessa bort just eftersom de är rätt klibbiga. Jag föredrar läppbalsam i stiftform, men smaken är som baken!

Prislappen ligger på 99 kronor.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/varkinder/