Annons
AnnonsLumene Sensitive Touch Comforting Night CreamJag måste få dela med mig av en riktig guldklimp från Lumene som jag nyligen börjat använda, och det är deras nya nattkräm ur serien Sensitive Touch. Jag är inte lika imponerad av dagkrämen och serumet från samma serie, men nattkrämen är verkligen härlig. Den är särskilt anpassad för känslig hy och är helt fri från doft-och färgämnen, parabener, silikoner och mineraloljor. Den innehåller linfröextrakt som ska hjälpa till att vårda och återhämta huden efter dagens ansträngningar.

Det faktum att den är parfymfri är toppen för min del då jag har ganska känslig och torr hy. Den är rik och behaglig att smörja på och som grädden på moset är den ganska snäll mot plånboken med sitt pris på 175 kronor. Jag tokgillar den här nattkrämen, rodnaderna dämpas och ansiktet känns mjukt och återfuktat på morgonen. Pumpapplikatorn är däremot alldeles för generös, en pumpning ger väldigt mycket produkt så nu tar jag bara en halv då det räcker gott och väl till hela fejset. Å andra sidan är det bra att ge halsen en omgång ibland också, den tar också extra mycket stryk nu under vintern.

Pris: 175 kr/50 ml (Kostar just nu 139 kr hos Kicks)
Var? Kicks
Köpa igen? Ja, absolut!

English:
I just have to show you a new awesome skin care product I recently started using: The Comforting Touch Night Cream by Lumene. It’s a very rich night cream and my dry and sensitive skin loves it. It’s fragrance – and colorant free and it recovers the skin from daily stress. My skin feels soft and moisturized in the morning without being oily. The applicator is way too generous though, half a pump is enough for my face but one pump is to prefer if you want to apply it to your neck as well.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/wet-n-wild-mega-last-lip-color/