Annons
AnnonsLumene Warm springIdag har jag lackat naglarna med Warm Spring från Lumene. En riktigt glassig rosa! Nyansen är lite varmare IRL än bilden antyder. Jag behövde tre tunna lager för tull täckning men två lite tjockare lager funkar nog också. Om du undrar varför flaskan är fläckig av gammal nagellack beror det på att posten hanterade paketet dåligt, nästan alla flaskor var krossade när det låg i brevlådan. Buuu!

Warm Spring kostar 69 kronor och finns ute i butikerna nu.

English:
Today I’m wearing Warm Spring by Lumene on my nails! A super pretty pink shade, it’s a bit warmer in real life. I applied three thin layers but I think you can get full coverage with two thick layers aswell.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-cosmetics/