Annons
AnnonsLUSH BB Seaweed


lushlush0
De färska ansiktsmaskerna från LUSH är fria från konserveringsmedel och håller bara i 28 dagar i kylskåp, ungefär som mat! Det finns ett gäng olika färska masker, BB Seaweed är en av dessa.

Den har svalkande och mjukgörande egenskaper och innehåller bland annat färska rosenblad som ska minska rodnad. Jag köpte den när jag var i Stockholm för ett tag sedan jag gillar den massor! Huden känns inte stram efter användning utan så där mjuk och go. Den doftar sjägräs som inte är min favoritdoft men den gör gott för huden och då behöver faktiskt inte doften vara fantastisk alla gånger. En burk innehåller 75 gram och kostar 129 kronor.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-blush-peach/