Annons
AnnonsLUSH Big shampooVarje dag när jag är på väg till skolan passerar jag LUSH, och det är farligt för plånboken kan jag säga. Förra veckan gick jag dit för att spana in deras hårprodukter och min blick drogs till det veganska volymschampot Big.

Big är ett saltschampo och som namnet antyder ska det ge håret massor av volym. När man tittar på det från burken ser det ut som kristaller, så himla fint! Det har en flytande schampobas och LUSH har därefter proppat i massor av havssalt som ska tillföra volym. Citron och lime ger glans och kokos och sjögräs gör håret mjukt. Doften är ganska svår att beskriva – den är varken blommig, söt, syrlig eller fruktig. Unisex och fräsch, skulle jag säga!

Hur fungerar det då? Du gräver ur lite (jättelite!) produkt i händerna och masserar sedan in det i blött hår. Det bildar en stort och fluffigt lödder som du sedan sköljer ur. Ett balsam är för mig ett måste efter detta schampo, mitt hår blir helt galet trassligt utan det. Jag använder Veganese från samma märke, det är ett väldigt lätt balsam som inte tynger ner håret vilket är bra i detta fall då vi vill åt så mycket volym som möjligt. Första gången jag använde Big lät jag håret självtorka och det kändes betydligt fylligare än normalt, hurra! Så, om du är på jakt efter ett volymschampo som är snällt mot både djur och natur får du inte missa Big. Kostar 199 kronor för 330 gram.

English:
Last week I purchased a shampoo from LUSH that I haven’t tried before. I chosed Big – a volume schampoo. Big Contains sea salt for volume, lemons and limes for shine and seaweed for softness. The scent is unisex and fresh.

Big is quite expensive but you will only need a teeny tiny amount. Wet your hair, massage the product through hair and scalp and rinse. My hair gets very tangly after use so a conditioner is very important for me. I use Veganese from the same brand and it’s a very light conditioner that works great together with the volume shampoo. My hair gets so full and voluminous, yay! If you are looking for a cruelty free volume shampoo you definately need to take a closer look at Big.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viktorrolf-flowerbomb-le-vie-en-rose/