Annons
AnnonsLUSH Celebrate Body Lotion


lush celebratelush celebrate1
Nu har julens produkter hos LUSH landat i butikerna! En av dessa är kroppskrämen Celebrate som är väldigt rik och fyllig, toppen för vintertorrisar som mig. Den har en sötsyrlig doft av mandelolja, konjak, lime och apelsin och faller nog de flesta i smaken, själv älskar jag i princip allt som är syrligt.

Man behöver mindre produkt än man tror, jag öste på ganska rejält första gången vilket resulterade i en fet hinna över huden så en liten liten klick räcker långt. Om du har torra armbågar, knän eller liknande tror jag denna är klockren då den är så pass rik! Prislappen ligger på 239 kronor per burk.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-humid/