Annons
AnnonsLUSH Easter 2014 collection


lush
Årets sötaste och mest väldoftande påskkollektion är här! LUSH tar fram ljuvliga produkter varje år och dessa är inget untantag. Jag menar, vem vill inte ha badskum som ser ut som morötter och en badbomb i form av ett guldägg? Det enda jag hade önskat var något mer till oss som inte äger ett badkar, kanske en ny duschgel eller någon mer handtvål att välja bland.

Annons

English:
This year’s Easter collection by LUSH is here!

lush9
Brightside badskum (79 kr/200 g)
Badskum med doft av olika citrusoljor.

Golden Egg badboomb/badolja (59 kr/115 gram)
Den här guldklimpen fungerar både som badolja och badbomb. Innehåller ekologiskt kakaosmör och har en söt doft av cola.

Carrot Soap handtvål (69 kr/100 gram)
En handtvål med doft av morot, citron och bergamott. Jag älskade förra årets tvål Easter Egg Hunt som doftade hallon och citrus, och jag föredrar faktiskt den framför Carrot Soap då den kändes lite mer unik.

Bunch of Carrots badskum (99 kr/100 gram)
De här morötterna fungerar som ett badskum och doftar citron och grapefrukt. Bryt dem i småbitar så räcker de till många bad!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-purple/