Annons
AnnonsLUSH Lemony Flutter


lemony flutter
Jag skrev om Lemony Flutter från LUSH för ungefär ett år sedan, men den förtjänar mer än ett blogginlägg tycker jag. Vintern har slagit till med full kraft under veckan som varit och mina händer blir torra och nagelbanden spricker när kylan kommer. Aj!

Lemony Flutter Cuticle Butter är en rik och fet kräm som är en riktig räddare i nöden för torra partier. Jag skulle inte vilja kalla den nagelbandskräm, snarare allt i allo-kräm. En mix av avocado, sheasmör, mango och citron mjukgör torra armbågar, hälar och andra delar av kroppen som lätt blir torra under den här årstiden. Jag skulle inte använda den i ansiktet dock, den är alldeles för rik och fet för det. Lemony Flutter doftar intensivt av citron och det här med doft är en förstås en smakfråga. En burk på 50 gram kostar ungefär en hundralapp!

English:
I wrote about Lemony Flutter Cuticle Butter by LUSH in January this year, but it definately deserves more than one blog post. It’s a super rich cream that you can use on the areas of your body that tends to get very dry: Knees, elbows, cuticles and heels. It does a great job on my hands that tends to get dry during the winter. Lemony flutter contains avocado, lemon, shea butter and mango and it has a very fresh scent of citrus.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-green/