Annons
AnnonsLUSH Love lettuce facial maskJag handlade på LUSH för ungefär en vecka sedan, och med mig hem fick jag (förutom det jag köpte) en ansiktsmask som överraskning, yay! Masken heter Love Lettuce och jag både doftar och ser ut som en sjöväxt när jag har den i ansiktet.

Love Lettuce innehåller bland annat sjögräs, agar, honung och mandel. Den är djuprengörande och absorberar överflödiga fetter och huden känns verkligen ren och fräsh efter användning. Den är inte lika uppfriskande som Mask of magnaminty från samma märke, men jag måste säga att jag gillar denna en hel del. Det är en färskvara som håller i ungefär fyra veckor och du bör förvara den i kylskåp för bästa hållbarhet. 75 gram kostar 119 kronor, och jag tycker det borde finnas en lite mindre burk också. Jag tror det kommer bli svårt för mig att ta slut på denna tills den 30/12.

English:
I recently shopped at LUSH and a got a facial mask as a surprise when I left the store, yay! The facial mask is called Love Lettuce and I both look and smells like sea grass while having it on to my skin haha.

It cleanses the skin thoroughly. It’s not as refreshing as the Mask of magnaminty from the same brand but I have to say that I like this product a lot. It has a durability 0f four weeks, and you should store it in your refrigerator.


TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/naked/