Annons
AnnonsLUSH Ocean SaltMin favvoskrubb Ocean Salt från LUSH tog börjar ta slut så igår när jag var i Stockholm passade jag på att köpa mig en ny burk. Ocean Salt innehåller ingredienser som havssalt, avocado och lime. Den skrubbar huden babymjuk och fungerar jättebra som kroppsskrubb också! Sedan jag började använda Ocean Salt i augusti förra året har min hy fått ny lyster och mina porer på näsan och pannan har även blivit mindre. Jag använder den ungefär två gånger i veckan och jag har faktiskt inget dåligt att säga om den, så fantastisk är den.

Ocean Salt kostar 129 kronor för 120 gram och 229 kronor för 250 gram.

English:
My favorite facial scrub is Ocean Salt by LUSH. It contains avocado, ocean salt and lime and it smells delicious! It’s great to use on the body too. I started using it in August last year and my skin is in a much better condition now thanks to Ocean Salt. I love this product and I will be using it forever and ever.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/event-make-up-store/