Annons
AnnonsLUSH Prince Charming Shower Gel


prince charming lush
Inför alla hjärtans dag på fredag har LUSH tagit fram ett helt gäng med kroppsvårdsprodukter i kärlekens tecken. Duschgelén Prince Charming med doft av vanilj, marshmallorot och granatäpple är en av dessa. Doften direkt ur flaskan är väldigt stark, jag känner inte av vaniljens sötma utan här är det granatäpplet som har makten. Jag gillade den inte där och då, men på kroppen är den verkligen ljuvlig. Doften känns mildare och sötsyrlig på något sätt, om nu det går ihop. Min sambo använder den varje gång han duschar så den är verkligen omtyckt och välanvänd av oss båda, kul! Innehåller inga animaliska ämnen och är inte heller testad på djur.

Annons

Prince Charming finns i tre storlekar (100 ml, 250 ml, 500 ml) och kostar från 79 kronor.

English:
Prince Charming by LUSH is one of their new products for Valentine’s day. It’s a shower gel packed with vanilla and pomegranate, the scent is very strong from the bottle. It is a lot sweeter on the body which I prefer, both me and my boyfriend love it! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nail-polish-storage-2/