Annons
AnnonsLUSH Ultrabland facial cleanserSenast jag handlade hos LUSH följde bland annat ansiktsrengöringen Ultrabland med mig hem. LUSH beskriver den som den snällaste produkten i sortimentet, den är väldigt fet och innehåller bland annat bivax, honung och mandelolja.

Efter första användningen gillade jag den som tusan, huden blir verkligen babymjuk. Produkten har en stor nackdel dock, jag får finnar av den direkt. Väldigt synd eftersom jag gillar känslan den ger, så jag ska ge den ett nytt försök och se om det handlar om att min hy behöver vänja sig vid ingredienserna. Jag är inte helförtjust i doften (honung) men det är inget jag stör mig så värst mycket på. Ultrabland kostar 99 kronor för 45 gram och 195 kronor för 100 gram.

Har du provat Ultrabland?

English:
I recently purchased the facial clanser Ultrabland from LUSH. It’s very rich and contains honey, almond oil and bees wax. I loved it after the first use, my skin felt so soft! Unfortunately it gave me breakouts, and my skin went back to normal again when I switched to my regular cleanser. I think it’s sad because I absolutely love how Ultrabland feels on the skin! I’m going to give it a second try, maybe it’s my skin that needs to get used to the new product.

Have you tried Ultrabland?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/yesterdays-makeup-look/