Annons
AnnonsLUSH Yuzu and Cocoa


lushielushieeJag har varit i vår kära huvudstad under veckan som varit och då passade jag på att besöka LUSH. De har fått in lite nya dushtvålar och jag köpte med mig den som heter Yuzu and cocoa som doftar apelsinchoklad med en liten hint av grape. Söt och syrlig på en och samma gång! Grym för dig som gillar det syrliga men vill ha en lite mysigare doft, då är denna guld.

Jag upplever att den är lite rinnigare än mina andra duschtvålar vilket kan göra att jag råkar överdosera, hade gärna sett att den var lite tjockare. Annars ällllskar jag allt med den, kolla bara på färgen!

250 g kostar 169 kronor, men den finns i två andra storlekar som jag dessvärre inte vet vad de kostar.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/its-a-blue-kind-of-day/