Annons
AnnonsMACIgår bjöd MAC in till ett event på NK i Stockholm. Bland gästerna fanns bland andra jag, Sanna, Linda, Helena, Sara, Anna, Kicki och Elin. Vi började kvällen vid MAC-disken där vi klämde och kände på produkterna och efter ett tag gick vi upp några våningar till ett annat rum. Där hade de laddat upp med sminkverktyg, produkter och speglar – nu skulle det sminkas! Vi tvättade av oss sminket och blev guidade av en MAC-artist som sminkade en modell och vi skulle samtidigt återskapa looken själva. Så himla roligt! Flera av MAC’s makeup-artister var på plats för att hjälpa till.


Bästa Sanna och jag! (och mitt rufsiga hår)


När vi hade sminkat oss färdigt gick vi vidare mot hotell Nobis där en trerättersmiddag stod på schemat. Maten var hur god som helst och att få umgås med andra sminkgalna människor är bland det bästa jag vet. Tack för en jättefin kväll, Berit Dottone, alla MAC-artists och MAC!

English:
MAC arranged an awesome event last night. We learned how to do makeup in a new way, had dinner and drinks. I was so much fun!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/event-med-mac/