Annons
AnnonsMAC aprés chic cremesheen lipstickI januari kommer MAC’s kollektion Aprés Chic ut i butik, och jag har testat läppstiftet med samma namn. Det är ett rött läppstift med en ganska varm/brunröd/orange underton, knepig att beskriva färgen på alltså. Min swatch är inte särskilt lik den egentliga nyansen, bild nummer två är mer likvärdig. Läppstiftet är högpigmenterat och fuktgivande. Kostar 195 kronor och finns i butik i januari.

English:
The lipstick Aprés Chic by MAC is part of their january collection with the same name. It’s a cremesheen lipstick in a red shade with a slightly warmer undertone. My swatch isn’t very good though, it’s a bit warmer in real life.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/goteborg/