Annons
AnnonsMAC Extra dimension skinfinish ”Superb”Highlightern Extra dimension skinfinish i nyansen Superb från MAC låg under granen på julafton. Om jag blev glad? Helt galet glad! Jag vill ha den på kinderna, ögonlocken, läpparna.. Ja, lite överallt. Produkten är packad med finkornigt skimmer och ger huden den där fina glöden som jag är väldigt svag för.

Extra dimension skinfinish kostar 295 kronor.

English:
I got the highlighter Extra dimension skinfinish in Superb by MAC for christmas. Guess how happy I am? Super happy! I want to wear it on my cheeks, eyes and lips. The product is packed with fine shimmer particles and it gives the skin the most wonderful glow which I like a lot. 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/veckans-fraga-sminkborstar/