Annons
AnnonsMAC eyeshadows: Mina 15 favoriter


mac eyeshadow favoriterJag har samlat på MAC-skuggor sedan våren 2011 och har genom åren hittat många favoriter (och några besvikelser), och mitt samlande har resulterat i ganska många skuggor. Jag har inte räknat dem men jag har sju paletter med skuggor som är sorterade efter färg. Av alla dessa finns det endast 4-5 jag verkligen avskyr formulan på, de andra är riktigt bra. Med andra ord har det inte direkt varit jättelätt att välja ut 15 favoriter.

Igår köpte jag en tom palett där jag stoppat ner mina favoriter som jag använder mest och tänkte dela med mig till dig om du är nyfiken. För att göra det lite extra spännande har jag listat mina fyra stora besvikelser också, men de kan vi ta i ett separat blogginlägg.

mac eyeshadow favsmac eyeshadow favoriterrÖvre raden från vänster:
Vanilla, Vex, Sumptuous Olive, Humid, Cranberry

Mellersta raden:
Dazzlelight, Allt that glitters, Copperplate, Satin taupe, Smut

Nedre raden:
Shroom, Cork, Swiss chocolate, Antiqued, Embark

Om du vill ha en tydligare beskrivning av alla nyanser så ska jag filma en video där jag pratar lite mer om varje skugga och även visar vilka fyra jag inte gillar. Den laddas upp på fredag!

Äger du några ögonskuggor från MAC? Vilka är dina favoriter?

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lanseringsevent-med-sampar-eleven/