Annons
AnnonsMAC Full Coverage Foundation (W10)


mac full coveragemac full coverage0
Full Coverage från MAC har jag varit sugen på länge och när jag var i London med Daisy Beauty köpte jag den äntligen hos MAC Pro. Du får gärna rätta mig om jag har fel nu men efter mycket research och egna jämförelser har jag kommit underfund med att Full Coverage är (nästan) exakt samma produkt som deras Studio Finish Concealer. Skillnaden är att Full Coverage inte har någon solskyddsfaktor, att den innehåller mer produkt samt finns i fler nyanser att välja bland.

Eftersom det i grund och botten är en concealer är den högtäckande och även ganska tjock i formulan, om du klämt och känt på Studio Finish Concealer vet du vad jag menar. Jag har nyansen som heter W10 vilket är den ljusaste. MACs foundations görs oftast (inte alltid) i NC/NW 15 som ljusast men här kan du alltså hitta ännu ljusare än så, även helvitt om du önskar det.

mac full coverage w10
Här bär jag Full Coverage i nyansen W10. Jag börjar med att blöta ner ansiktet ganska rejält med en ansiktsspray och applicerar sedan ytterst lite produkt med hjälp av en buffing brush. Jag duttar oftast på lite mer runt ögonpartiet där jag vill ha mer täckning och avslutar med puder. Den har lång hållbarhet på min normala/yttorra hy och jag är supernöjd. Kom ihåg att det är en krämprodukt så undvik att peta i den med fingrarna. Använd en spatel istället, då lever den längre. Full Coverage kostar runt 300 kronor och finns tyvärr endast i PRO-butikerna, inte i Sverige med andra ord.

English:
Full Coverag
e by MAC is a foundation that I purchased in the MAC Pro store in London. It’s actually the same product as their Studio Finish Concealer, minus the SPF. It also comes in a bigger size and has more shades to choose from. I have the W10, the lightest shade. It’s also available in white, which is great! On the picture I’m wearing MAC Full Coverage in W10. I like to spritz my face with a face mist, I then apply a tiny amount of product on my entire face. I also like to add more underneath my eye and around my nose where I want a heavier coverage. It looks so flawless and perfect!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-hot-red/