Annons
AnnonsMAC Guilty passions – sweetly smokyTidigt igår morse låg det ett paket i julstrumpan, och jag var inte sen med att öppna det. I paketet låg inget mindre än fyra krossade pigment från MAC’s julkollektion Guilty Passions. De låg i en jättesöt rund box och ögonskuggorna är så metalliska att det inte är klokt! Jag ska visa dig swatches på samtliga så fort jag har möjlighet att plåta i dagsljus.

English:
I found a christmas gift in my christmas sock yesterday, yay! Thank you santa claus! Inside there was a box that contained four crushed pigments from MAC’s holiday collection Gulity Passions. The eyeshadows are so metallic that it’s crazy! I’m going to swatch them for you in a later occasion.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-makeup-look-for-christmas/