Annons
AnnonsMAC Mineralize Rich Lipstick ”Elegant Accent”För ungefär två veckor sedan landade ett gäng nya läppstift hos MAC-butikerna, Mineralize Rich Lipstick. Jag köpte ett av dem i torsdags förra veckan och valet föll på rosa Elegant Accent. Hylsan är inte den snyggaste jag sett, men stiftet är desto finare! Det är rikt på pigment och känns krämigt och och återfuktande på läpparna. De är lite dyrare än MAC’s andra läppstift, 260 kronor styck kostar de. Tur då att de är så jäkla fina! Imorgon är det shoppnig som står på schemat här i Rom och jag tror faktiskt jag ska köpa ett till av dessa läppstift i en annan nyans.

English:
MAC has a new lipstick range: Mineralize Rich Lipstick. They are highly pigmented and feels very creamy and moisturizing on the lips. They are avaiable in several colors and I purchased the pink shade ”Elegant Accent” last week. They are a bit more expensive than MAC’s other lipsticks but they are so gorgeous that they are worth paying bit extra for, I think!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glamglow/