Annons
AnnonsMAC Mocha blush


mac mochamocha blush
Innan jag klev på tåget hem till Örebro i fredags gick jag förbi MAC och shoppade lite. Den här gången köpte jag ett nytt rouge och en palett att förvara mina övriga rouger i. Nyansen jag köpte heter Mocha och är en kalltonad rosa som är superfin på oss bleknosar, jag har bland annat läst att Dita Von Teese (som är väldigt ljus i hyn) tycker om det. Mocha ger kinderna den där rosiga och fräscha färgen du får när du varit ute på en promenad i kyligt väder, sjukt fint tycker jag.

English:
I went by the MAC counter before I took the train home from Stockholm earlier this week. I purchased a new blush and also a palette for my other MAC blushes. The blush is called Mocha – a cool toned pink that looks lovely on a very fair skin, I’ve read that Dita Von Teese likes it a lot. It gives your cheeks that type of shade you get after a long walk on a cold day, natural and fresh. So pretty!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chic-galan-2013/