Annons
AnnonsMAC palettesCopperplate, Star Violet, Freshwater


En kompis till mig från Örebro är här i Stockholm och hälsar på, och idag introducerade jag henne för MAC! Hon shoppade loss som tusan och även jag handlade en del. Jag köpte hållare till mina två paletter och även en tredje palett för att på plats med alla skuggor, och på tal om just skuggor fick det bli tre nya sådana också. Jag är jättenöjd med mina köp, Freshwater ska användas snarast!

English:
A friend of mine is here to visit me, and today I intorduced to MAC! She went crazy and got a lot of things, and I purschased some products. I got three inserts to my palettes and also three new eyeshadows. I’m so happy with my bargains!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viva-la-diva-nail-polish-156-love-shot/