Annons
AnnonsMAC Pro longwear eyeshadow Uninterrupted


uninterruptedDå och då hittar jag produkter som jag blir besatt av ett tag och sedan glömmer bort, och så finns det produkter som jag inte fattar hur jag kunnat vara utan tidigare. Ögonskuggan Uninterrupted från MAC är en sådan men den försvann mitt i allt flyttkaos under sena hösten, men nu har jag hittat den igen och har saknat den så pass mycket att den förtjänar ett eget blogginlägg!

Uninterrupted är en matt brun skugga i en varm ton som nästan kan se orange ut beroende på vad du parar ihop den med, se några exempel längre ner i inlägget. Den ser ju faktiskt ganska trist ut i dosan men den är helt klockren och passar till precis allt, och då menar jag verkligen allt. Dyr men värd varje spänn, 235 kronor ligger prislappen på.

eyesHär har jag lagt Uninterrupted i globen för att värma upp lite, på locket har jag en annan brun nyans.

uninterrupted1Här har jag istället valt att kombinera den med kallare toner och då upplevs den som orange. Fräsigt va?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/black-laquer/