Annons
AnnonsMAC Pro longwear Lip Pencil – In control


wineewineeewineJag har blivit förälskad igen, i en läppenna förstås. Denna gång från MAC vilket inte är så ovanligt, de kan det där med nyanser. In Control är en rosabrun penna med en svag ton av plommon. Inte helt olik storsäljaren Soar men denna är i en annan formula som är mer hållbar. Har du inte testat Pro Longwear-pennorna borde du spana in dem om du vill ha en läppfärg som sitter stenhårt. Just denna nyans är ny och finns ute i butik den 8:e september.

Annons

Den här makeupen är förresten en sådan som tog mig cirkus fem minuter att göra. Eller möjligtvis åtta. Jag har inte längre tid att sitta vid sminkbordet en timma och ser det som en utmaning att göra en hel makeup på max 10 minuter. Jag kanske ska filma en tutorial av denna look?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-italian-summer-fig/