Annons
AnnonsMAC shoppingNylon, Humid, Embark, Smut

Jag var i Stockholm en snabbis på eftermiddagen idag för att träffa webbredaktör-Rosi, och jag passade även på att sminkshoppa hos MAC. Det fick bli fyra nya ögonskuggor och en Paint Pot i nyansen Soft Ochre. Jag har aldrig provat MAC’s Paint Pots förut så jag ser verkligen fram emot att testa. Nu ska jag ägna kvällen åt att organisera om i mina paletter!

English:
I met webbmaster Rosi in Stockholm today and before I got on the train home I went by the MAC counter. I got four new eyeshadows: Nylon, Humid, Embark and Smut and I also purchased a Paint Pot in Soft Ochre. I’ve never used MAC’s Paint Pots before so I’m very excited to try it out.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/review-lush-i-love-juicy-shampoo/