Annons
AnnonsMAC Skinsheen Leg Spray


mac0mac
Som du kanske vet är brun utan sol-produkter någonting jag inte sysslar med särskilt ofta, så när jag vill ha lite färg på benen föredrar jag de varianter som tvättas av i duschen. MAC har en sådan som heter Skinsheen Leg Spray, en spray som enkelt appliceras på kroppen. Doften är väldigt stark och ganska otrevlig men själva formulan är det inget fel på. Den är ganska oljig vilket gör det enkelt att sprida ut färgen jämnt, så om du som jag tycker det är svårt att få ett fläckfritt resultat är denna värd att prova på. Kommer i två nyanser, Medium Dark och Dark. Jag har den ljusare av dessa två som ger en tydlig men naturlig färg på mina vintervita ben.

Prislappen ligger på 305 kronor.

English:
Skinsheen Leg Spray by MAC is a self tanning spray that easily washes of in the shower. It’s available in two shades, Medium Dark and Dark, I have the lightest of these two. The scent is very strong and not very plesent but the furmula is nice. It’s quite oily which makes it easy to spread out the colour on the body. Great for us who finds it difficult to apply fake tan!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/tutorial-soft-smokey-cat-eyes/