Annons
AnnonsMAC Veluxe Pearlfusion Shadow Trio


macmac1
Den 8/5 lanserar MAC en kollektion som går under namnet Wash & Dry och jag har fått en liten förhandstitt som jag tänkte dela med mig av. En av produkterna i kollektionen är Veluxe Pearlfusion Shadow Trio som kommer i tre färgkombinationer, paletten ovan heter Warm Wash. Skuggorna är i puderform men ser nästan blöta ut tack vare det ljusa skimret. Jääättefina tycker jag, särskilt om de appliceras med fuktad pensel.

Annons

Om du ogillar skimmer av något slag vill du kanske titta åt något annat håll då dessa är otroligt skimriga. Jag gillar att dosan är så pass liten och lätt och utan problem går ner i även den minsta sminkväskan.

Veluxe Pearlfushion Shadow Trio kommer att kosta 480 kronor, lite pricey kan tyckas.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/sa-gor-du-for-att-lappstiftet-ska-halla-battre/