Annons
AnnonsMAC Veronicas blush Pearlmatte face powderDen 8/3 kommer äntligen MAC‘s kollektion Archie’s Girls ut i butik, bara några få dagar kvar nu! Jag ska försöka lägga vantarna på någon av produkterna, det är en grymt fin kollektion. Den kommer i två delar – Veronicas och Bettys. Veronicas produkter är kalla och lite åt det vampiga hållet. Den andra delen är Bettys som är varmare. Här är en av produkterna som hittade hem till mig för några veckor sedan: Pearlmatte Face Powder ”Veronicas Blush”. Det har en kall ljusrosa bas med hjärtan i mörkare rosa nyans. Har du spanat in någon produkt från denna kollektion som du är sugen på?

English:
Soon the Archie’s Girls collection by MAC is in stores here in sweden. Just a few days left now! The collection has a lot of beautiful products and I’m hoping that I can get my hands on some of them. Here’s a product from the collection that I got in my mailbox a couple of weeks ago: Pearlmatte Face Powder ”Veronicas blush”. It has a cool pink base with deeper pink hearts.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look/