Annons
AnnonsMACIgår gick jag en sväng på stan och passade bland annat på att gå till MAC och köpa deras nya palett och rouget Peachykeen. De nya paletterna är superfina med genomskinligt lock. Du kan köpa till en hållare som rymmer 15 ögonskuggor eller sex stycken rouge, men jag valde att inte köpa någon sådan då jag vill ha både rouge och skuggor tillsammans, och dessutom betydligt fler än 15.

Paletten kostar 145 kronor och rouget 165 kronor.

English:
Yesterday I went by the MAC counter and purchased the pro palette and the blush Peachykeen. This new palette is so nice, you can put in a holder for 15 eyeshadows or 6 blushes, but I prefer to store both blushes and eyeshadows together.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/quick-and-easy/