Annons
AnnonsMake Up Store Anti fireAnti fire från Make Up Store är en gel som ger fukt och skydd åt en irriterad hud. Den passar bra på nyrakad hud då den innehåller lugnande och anti-inflammatoriska ingredienser som aloe vera och kamomill. Jag köpte den till min pappa i julklapp, han har väldigt känslig hy och behövde något som dämpade rodnaden som uppstod efter rakning, och Anti Fire gör ett toppenjobb då den lugnar huden och reducerar rodnad. Jag kan tänka mig att den är riktigt härlig att använda om man bränt sig i solen också. 245 kr/30 ml.

English:
Anti fire from Make Up Store is a gel that contains soothing and antiseptic ingredients like aloe vera and chamomille extract. It’s suitable for sensitive skin and works brilliantly after shaving. I gave this to my dad for christmas. His skin is very sensitive and this products works great on his skin. I also believe this is a good one if you’ve been out in the sun too long.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/focus-on-the-lips/