Annons
AnnonsMake Up Store Eyepencil Ocean Breeze (Cocktail)Här har vi en av mina favoriter från Make Up Stores vårlook Cocktail: Eyepencil Ocean Breeze. Färgen är så fin att det inte är klokt, idag har jag haft den runt hela ögat tillsammans med lite mascara. Snabbt och fint! Den är mjuk och lättapplicerad och du hittar den hos Make Up Store eller på Kicks hemsida för 135 kronor. Här kan du se en sminkning där jag använt den.

English:
Here’s one of my favorites from Make Up Store’s spring look Cocktail: Eyepencil Ocean Breeze. The color is so beautiful! Today I’ve been wearing it on my lower and upper lashline combined with some black mascara. Quick and easy! The pencil is soft and easy to apply. I like it a lot! You find it at Make Up Store.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-veronicas-blush-pearlmatte-face-powder/