Annons
AnnonsMake Up Store Foaming gel cleanserMin hy fick en chock efter första veckan av utbildningen (utbildar mig till MUA), jag sminkade av ansiktet mycket mer än min hud var van vid och det märktes. Torr och fnasig hy var bara förnamnet så jag vandrade iväg mot shoppinggatorna i jakt på en mild och inte snordyr ansiktsrengöring. Valet föll på Foaming gel cleanser från Make Up Store, en gelbaserad rengöring som löddrar vid kontakt med vatten.

Foaming gel cleanser innehåller gurkaextrakt som verkar lugnande och återfuktande. Jag har använt den i några veckor och och den är väldigt snäll mot hyn och svider inte i ögonen när jag tar bort ögonsminket. Tyvärr har Make Up Store tyvärr inte tänkt till ordentligt när det kommer till förpackningen. Korken håller inte tätt vilket gör att den läcker när den ligger i väskan, så nu använder jag alltid en plastpåse. Förra veckan gick korken sönder helt och jag har inte behandlat den med våld utan ”bara använt” den. Ganska tråkigt, jag gillar produkten i sig men vet inte om jag kommer köpa den igen eftersom jag inte litar på korken.

Foaming gel cleanser kostar 198 kronor.

English:
My skin got super dry after my first week at International Makeup Center. I washed my face a lot more than I used to do. So, I went to Make Up Store hoping to find a new and gentle facial cleanser. I purchased their Foaming gel cleanser – a gel based cleanser that contains cucumber extract which has a calming and moisturizing effect to the skin.

I really like the product, it removes eye makeup quick and easy and it’s very gentle to my skin. I’m having a big problem with the packaging though. The lid (is it called lid?) has fallen off completely and I have not dropped it on the floor or anything like that, I’ve just ”used it”. A nice product, but I don’t think I’m going to purchase it again because of the packaging.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/och-vinnaren-ar/