Annons
AnnonsMake Up Store High Tech LightersPlatina


Venus


Energy

Make Up Store‘s High Tech Lighter är en produkt jag tipsat om många gånger tidigare i min förra blogg. Det är en krämhighlighter som går att använda på många olika sätt. Blanda ihop den med läppglans, lägg den på kinderna, under brynet etc. Jag använder den som ögonskuggsprimer, och till det är den helt fenomenal.

High Tech Lightern framhäver pigmenten i skuggorna på ett sätt jag aldrig varit med om tidigare, det är ren magi faktiskt. De blir otroligt intensiva! Pilla inte i den med fingrarna bara, bakterierna älskar krämprodukter som dessa. Använd änden av en pensel och gröpa ur så mycket du behöver och jobba sedan med fingrarna därifrån. Den är väldigt kletig så det är viktigt att du lägger på MYCKET skugga ovanpå den, annars finns risken att de lägger sig i veck inom en timme eller två.

Den är lite bökig innan man lärt sig hur man ska använda den, då den är så pass kletig. Vissa behöver endast jättelite medans andra behöver mer, jag tillhör dem som behöver lite mer. Prova att lägga lite mindre på ett öga och lite mer på det andra, då märker du på vilket öga hållbarheten blir bäst. De finns i många olika färger och kostar 155 kronor styck. Det spelar egentligen ingen större roll vilken färg du väljer då du kommer att lägga den så tunt på ögonlocken, men om du vill ha en nyans som du även kan använda på kinder, brynbenet, längs näsryggen osv är Platina och Venus fina!

English:
Make Up Store’s High Tech Lighter is a products that I have showed you many times before in my previous blog. It’s a cream highlighter that can be used in many different ways. On your lips, cheeks, eye etc. I use it as an eyeshadow primer and it is fenomenal.

The High Tech Lighter brings out the pigmentation of the eyeshadow and makes it super intense! It is very sticky so It’s important to apply a lot of eyeshadow on top of it, otherwise it will start creasing after an hour or two. It actually dosen’t matter what color you choose. You only need to apply a very light layer of it on your eyelid and the color won’t be that noticeable. If you want to use it on your face as well (cheeks, browbone and so on) the shades ”Venus” and ”Platina” are very pretty!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/review-la-roche-posay-lipikar-huile-lavante/